Montering och Installation

Oavsett om ni har beställt en skräddarsydd lösning eller ett av våra paket så kan vi montera och installera det.

I Hälsingland och Gästrikland installerar vi själva och i större delen av Sverige kan i ombesörja med installation genom partners.

 

Vill ni göra hela eller delar av monteringen själva läs mer här. Innan monteringsfasen börjar så är ritningar för placering av solpanelerna, växelriktaren, kablarna och all annan utrustning redan gjorda och levererade till er. Detta har vi gjort under projekteringen efter en noga genomgång tillsammans med er om era energibehov.

Vi monterar, installerar och driftsätter eran anläggning på ett säkert sätt med 10 års systemgaranti utöver solpanelernas och växelriktarens garantier.

 

Vi kan solel

Vi kan ta er i hamn från steg ett fram till ett färdigt och driftsatt system.

Vägledning hela vägen

Vi lämnar er inte ensamma efter färdig installation utan vi gör löpande uppföljningar och erbjuder 10 års support och system garanti utöver garantin på solpanelerna som är 10 års produktgaranti och 25 års effektgaranti och 5-10 år på växelriktaren.

Slå oss en pling

Ring Björn på 073 8090479 eller släng iväg ett mejl till info@halsingesolceller.se eller använd vårt kontaktformulär.

Så kan vi förutsättningslöst prata om hur ni kan spara en hel del på elräkningen varje månad.

 

Vänligt bemötande

Med oss kan ni prata som med nära vänner så ni kan känna er trygga i att berätta vad ni vill i erat projekt.

Våra elingenjörer och elektriker kommer att utvärdera eran nuvarande el infrastruktur för att avgöra den absolut bästa lösningen.

 

Våra kvalitetsmetoder kan sätta standarden i pv industrin. Det går inte att ersätta rikta byggritningar och bra utförd pv projektering.

Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att se till att hela solcellssystemet kommer upp och driftsätts snabbt och smärtfritt.