Solcellspaket

/
Solcellspaket

Vi erbjuder kompletta paket för installation av solel till humana priser.

Paketen innehåller solpaneler, växelriktare, kablar, kontakter, överspänningsskydd, brytare och komplett underkonstruktion för respektive taktyp.

Fullständig projektering ingår, (layout av systemet, kabeldiagram, byggritning för montering, beräkningar och avkastningssimuleringar) samt hjälp med pappersexercis till nätägare och myndigheter.

Vi erbjuder även montering och installation av alla paket. För den händige går det göra vissa delar av jobbet själv. Dragning av både likströms och växelströmskablar kräver behörighet.

Om du har en annan typ av tak en de vi erbjuder här och/eller du vill ha en lösning speciellt anpassad för din fastighet kan vi ta fram en offert kostnadsfritt och förutsättningslöst.

Ring oss på 0278-45874 eller skicka ett mejl till info@halsingesolceller.se så tar vi det därifrån.

Produkt

Tar upp ca 250 kvm och bör ge cirka 47500 kwh timmar per år, det varierar dock väldigt beroende på taklutning, vinkel mot söder, vart i landet etc. Vi erbjuder kompletta materielpaket både för den som vill ha en nyckelfärdig lösning och även till den som vill arrangera monteringen själv. Smidigast är dock att man tar fram en måttanpassad lösning för den berörda fastigheten. Ring oss på 0278-45874 eller mejla info@halsingesolceller.se

Produkt

Tar upp strax under 136 kvm och ger cirka 26600 kwh timmar per år, det varierar dock väldigt beroende på taklutning, vinkel mot söder, vart i landet etc. Vi erbjuder kompletta materielpaket både för den som vill ha en nyckelfärdig lösning och även till den som vill montera själv. Kom ihåg att det vanligaste och det mest praktiska är att man tar fram en skräddarsydd lösning för den aktuella fastigheten. Ring oss på 0278-45874 eller mejla på info@halingesolceller.se så berättar vi mer.

Produkt

Tar upp ca 110 kvm och ger cirka 21850 kwh timmar per år, det varierar dock väldigt beroende på taklutning, vinkel mot söder, vart i landet etc. Vi erbjuder kompletta materielpaket både för den som vill ha en nyckelfärdig lösning och även till den som vill arrangera monteringen själv. Vanligast är dock att man tar fram en måttanpassad lösning för varje fastighet. Paket är mest för att kunden ska få en uppfattning om prisläget

Produkt

Tar upp ca 56 kvm och ger cirka 10800 kwh timmar per år, det varierar dock väldigt beroende på taklutning, vinkel mot söder, vart i landet etc. Vi erbjuder kompletta materielpaket både för den som vill ha en nyckelfärdig lösning och även till den som vill arrangera monteringen själv. Kom dock ihåg att i de flesta fall så tar man fram en måttanpassad lösning för varje fastighet. Dessa paket är mest för att kunderna ska få en prisbild

Produkt

Tar upp ca 45 kvm och ger cirka 8200 kwh timmar per år, det varierar dock väldigt beroende på taklutning, vinkel mot söder, vart i landet etc. Vi erbjuder kompletta materielpaket både för den som vill ha en nyckelfärdig lösning och även till den som vill arrangera monteringen själv med egen elektriker.

Produkt

Behöver ca 18 kvm och ger cirka 5500 kwh timmar per år, det varierar dock väldigt beroende på taklutning, vinkel mot söder, vart i landet etc. Vi erbjuder kompletta materielpaket både för den som vill ha en nyckelfärdig lösning och även till den som vill arrangera monteringen själv med egen elektriker. Vanligast är dock att man tar fram en lösning efter kundens förutsättningar.

Produkt

Tar upp ungefär 32kvm och ger cirka 5500 kwh timmar per år, det varierar dock väldigt beroende på taklutning, vinkel mot söder, vart i landet etc. Vi erbjuder kompletta materielpaket både för den som vill ha en nyckelfärdig lösning och även till den som vill arrangera monteringen själv med egen elektriker. Allra vanligast är dock att man gör än skräddarsydd lösning efter den plats som finns, årlig elkonsumtion, storlek på huvudsäkring etc. Ring oss på 0278-45874 så kan vi få fram en offert.

Svep åt höger för att se fler