Nyckelfärdiga lösningar

Hälsinge Solceller gör det enkelt att bli producent av sol-el. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar för att säkerställa att hela processen går smidigt och utan strul.
/
Nyckelfärdiga lösningar

Ta steget.

Du är redo att förvandla ditt tak, parkering eller oanvända landplätt till ett solkraftverk. Det du nu behöver är ett företag som hjälpa dig hela vägen fram genom alla steg.

Vi erbjuder innovativa nyckelfärdiga lösningar (Vill du göra delar av eller hela monteringen själv så är det naturligtvis fullt möjligt, klicka här för mer info).

Beväpnade med en stor kunskap och erfarenhet på all nödvändig PV teknik för att konstruera lyckade solenergi projekt kan vi erbjuda en fullständig lösning där vi tar hand om projektering och beräkning, framtagande av rätt materiel, montering, installation och kontakt med myndigheter och nätbolag.

 

Ladda ner fil

Solenergi för företag.

Allt från en enda kontakt, vi och hanterar alla delar av processen från systemdesign till kontakt med nätägare till installation.

Ladda ner fil

Solenergi för privathushåll.

Naturligtvis så kan vi även fixa nyckelfärdiga solcellssystem åt privatpersoner där vi tar hand om alla delar så du inte behöver oroa dig för något.

Ladda ner fil

Pålitlig Utrustning.

Vi använder bara produkter från välkända märken från stabila företag i våra PV system, inklusive ”tier 1” solpaneler, växelriktare och monteringssystem.

Solenergisystem är inte vardagsmat och vi bygger varje system utifrån förutsättningarna för varje byggnad.

Ladda ner fil

Ett stopp pv solar företag.

Vi är fast beslutna att tjäna specifika och krävande behoven i din verksamhet. Vårt företag byggdes och strukturerad för att smidigt gränssnitt med företagskunder som söker äkta one-stop sol utveckling kapacitet.

Ladda ner fil

Montering och installation

Våra duktiga montörer och elektriker monterar och installerar erat solenergisystem med högsta kvalitet och säkerhet i enlighet med Svensk Elstandard och bygglagen.

Ladda ner fil

Kostnadseffektiva lösningar.

Våra nyckelfärdiga lösningar gör det möjligt för fastighetsägare att minska sina kostnader för energi. Vi utvärderar alla aspekter och skapar en estetisk, kostnadseffektiv och ren energikälla. Genom detta dras elräkningen ner mer per år än vad systemet kostar. Samtidigt som man hjälper miljön.

I dom flesta fall är investeringen betald på 10-12 år (se mer om lönsamhet och återbetalningstid här).

Ladda ner fil

Hur det går till.

Processen är ganska enkel, kontakta oss genom mejl på info@halsingesolceller.se ring Björn på 0738090479 eller allra bäst fyll i kontaktformuläret,  svara på det ni kan och lämna resten så kan vi tillsammans gå igenom resten.

Vi tar då ett första förutsättningslöst samtal om era energibehov. Efter det tar vi in de uppgifter vi behöver från er, mått, taktyp, elkonsumtion, budget etc (behövs det kommer vi gärna ut och tittar på eran fastighet) och kan då ge er en offert och en beräknad ca produktion och ungefärlig återbetalningstid och avkastning.

Vill ni gå vidare därifrån så gör vi kabeldragningsschema och hjälper er med bidragsansökan och föranmälan till nätägare.

Vi skickar sen komponenterna till er, monterar, drar kabel och installerar och sätter igång, beräknas det lönsamt så installerar vi elcertifikatsmätare och hjälper er att ansöka hos energimyndigheten.

Vi informerar er även hur ni ansöker om skattereduktion för dom kwh:arna som ni säljer tillbaka över nätet.

Sen är det bara att hoppas på soliga dagar :)

Ladda ner fil

Produkt

Hälsinge Solceller gör det enkelt att bli producent av sol-el. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar för att säkerställa att hela processen går smidigt och utan strul.

Produkt

Om du är händig kan du spara en hel del pengar genom att montera solpanelerna själv.