Nyckelfärdiga lösningar

Du är redo att förvandla ditt tak, parkering eller oanvända landplätt till ett solkraftverk. Det du nu behöver är ett företag som hjälpa dig hela vägen fram genom alla steg.

Vi erbjuder innovativa nyckelfärdiga lösningar (Vill du göra delar av eller hela monteringen själv så är det naturligtvis fullt möjligt, klicka här för mer info)

Beväpnade med en stor kunskap och erfarenhet på all nödvändig PV teknik för att konstruera lyckade solenergi projekt kan vi erbjuda en fullständig lösning där vi tar hand om projektering och beräkning, framtagande av rätt materiel, montering, installation och kontakt med myndigheter och nätbolag.

 

Solenergi för företag

Allt från en enda kontakt, vi och hanterar alla delar av processen från systemdesign och konstruktion

Solenergi för privathushåll

Naturligtvis så kan vi även fixa nyckelfärdiga solcellssystem åt privatpersoner där vi tar hand om alla delar så du inte behöver oroa dig för något.

Pålitlig Utrustning

Vi använder bara produkter från välkända märken från stabila företag i våra PV system, inklusive ”tier 1” solpaneler, växelriktare och monteringssystem.

Solenergisystem är inte vardagsmat och vi bygger varje system utifrån förutsättningarna för varje byggnad.

Ett stopp pv solar företag

Vi är fast beslutna att tjäna specifika och krävande behoven i din verksamhet. Vårt företag byggdes och strukturerad för att smidigt gränssnitt med företagskunder som söker äkta one-stop sol utveckling kapacitet.

Montering och installation

Våra duktiga montörer och elektriker monterar och installerar erat solenergisystem med högsta kvalitet och säkerhet i enlighet med Svensk Elstandard och bygglagen.

Kostnadseffektiva lösningar

Våra nyckelfärdiga lösningar gör det möjligt för fastighetsägare att minska sina kostnader för energi. Vi utvärderar alla aspekter och skapar en estetisk, kostnadseffektiv och ren energikälla. Genom detta dras elräkningen ner mer per år än vad systemet kostar. Samtidigt som man hjälper miljön.

I dom flesta fall är investeringen betald på 10-12 år (se mer om lönsamhet och återbetalningstid här)

 

Processen är ganska enkel, kontakta oss genom mejl på info@halsingesolceller.se ring Björn på 0738090479 eller allra bäst fyll i kontaktformuläret,  svara på det ni kan och lämna resten så kan vi tillsammans gå igenom resten.

Vi tar då ett första förutsättningslöst samtal om era energibehov. Efter det tar vi in de uppgifter vi behöver från er, mått, taktyp, elkonsumtion, budget etc (behövs det kommer vi gärna ut och tittar på eran fastighet) och kan då ge er en offert och en beräknad ca produktion och ungefärlig återbetalningstid och avkastning.

Vill ni gå vidare därifrån så gör vi kabeldragningsschema och hjälper er med bidragsansökan och föranmälan till nätägare.

Vi skickar sen komponenterna till er, monterar, drar kabel och installerar och sätter igång, beräknas det lönsamt så installerar vi elcertifikatsmätare och hjälper er att ansöka hos energimyndigheten.

Vi informerar er även hur ni ansöker om skattereduktion för dom kwh:arna som ni säljer tillbaka över nätet.

Sen är det bara att hoppas på soliga dagar:)